Acasă Tablete Apple pregătește un portabil pliabil, dar nu va fi iPhone!

Apple pregătește un portabil pliabil, dar nu va fi iPhone!

87
0
pliabil-apple

Apple își intensifică activitatea la primul său portabil pliabil, programat pentru lansarea în 2025, dar se pare că nu va fi un iPhone. Dispozitivul, diferit de iPhone, seamănă cu factorul de formă al unui laptop sau al unei tablete și se pare că a fost în dezvoltare în cadrul Apple în ultimii cinci ani.

Într-o actualizare recentă evidențiată de MacRumors, care face referire la un raport DigiTimes cu perete de plată , se pare că Apple își mărește eforturile pentru proiectul său pliabil, urmând o lansare așteptată în 2025.

Această mișcare pare rațională, deoarece un iPad pliabil, capabil să treacă într-un dispozitiv de dimensiunea iPhone, ar putea folosi în mod eficient spațiul ecranului și poate oferi o portabilitate mult mai bună. Cel mai probabil va rula un sistem de operare iPadOS.

Durabilitatea rămâne o preocupare principală cu tehnologia pliabilă, în ciuda progreselor semnificative în longevitate și mecanisme de balamale. Apple este renumit pentru adoptarea prudentă a tehnologiei, optând pentru a asigura fiabilitatea și maturitatea noilor tehnologii înainte de a le integra în produse destinate consumatorilor. 

Ca urmare a acestei tendințe binecunoscute, raportul subliniază angajamentul Apple față de calitate, evidentiat de restructurarea echipei Vision Pro pentru a contribui la proiectul pliabil în derulare, precum și de faptul că gigantul din Cupertino a repartizat mai multe departamente pentru dezvoltarea diverse potențiale linii de produse pliabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.