Acasă Stiri Tehnologie ChatGPT a luat-o razna timp de câteva ore!

ChatGPT a luat-o razna timp de câteva ore!

95
0
chatgpt-razna

ChatGPT a luat-o razna timp de mai multe ore şi le-a răspuns utilizatorilor prin fraze fără sens. Ulterior, OpenAI a anunţat că ChatGPT funcţiona din nou „normal”, relatează AFP, citată de News.ro.

OpenAI a anunţat marţi, la San Francisco, unde are sediul, că „anchetează semnalări ale unor răspunsuri neaşteptate din partea ChatGPT” și a anunţat câteva ore mai târziu că a „identificat problema” şi că „va fi rezolvată”. Numeroşi utilizatori au postat online capturi de ecran cu răspunsuri bizare ale ChatGPT.

Această tehnologie de vârf permite producerea a tot felul de conţinuturi, precum text, sunete, video, de o calitate uluitoare la o simplă cerere. Pe forumuri ale unor dezvoltatori care folosesc instrumente OpenAI, un utilizator a explicat că ChatGPT are „un comportament ciudat”.

OpenAI nu a făcut precizări deepre natura incidentului, dar a subliniat că AI nu are conştiinţă şi nici nu înţelege ceea ce „spune”. Un specialist în AI spune că acest incident ar trebui să fie un „semnal de alarmă”, scrie digi24.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.