Acasă Telefoane Mobile Energizer HardCase P28K, un smartphone robust cu o baterie de 28.000 mAh!

Energizer HardCase P28K, un smartphone robust cu o baterie de 28.000 mAh!

184
1
Energizer-HardCase-P28K

Brandul Energizer este cunoscut pentru baterii, așa că probabil nu ar trebui să ne surprindă faptul că această companie a scos un smartphone sub numele Energizer în care bateria este punctul forte.

În urmă cu câțiva ani, Avenir Telecom a lansat o campanie de crowdfunding pentru telefonul Energizer P18K cu o baterie de 18.000 mAh. Campania nu și-a îndeplinit obiectivul, dar asta nu a descurajat compania să introducă un nou model cu o  baterie și mai mare.

Energizer HardCase P28K, telefonul cu cea mai mare baterie

Energizer HardCase P28K este un smartphone cu un ecran de 6,78 inci cu rezoluția2460 x 1080 pixeli, procesor MediaTek MT6789, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Are camere din spate de 64MP + 20MP+2MP, o cameră frontală de 16MP, este livrat cu software Android 14 și acceptă rețele 4G LTE.

Aparent, putem spune că toate specificațiile sale îl fac un telefon de gamă medie. Însă, mai realistic putem spune că este un power bank care face apeluri telefonice, rulează aplicații și face fotografii.

P28K măsoară 27,8 mm (1,1 inchi) grosime și cântărește 570 de grame (1,26 lire). Oamenii au obiceiul de a numi telefoanele voluminoase „cărămizi” și nu e nimic greșit în cazul acestui model, dacă analizăm dimensiunile.

În timp ce bateria ar putea fi doar un truc care oferă companiei dreptul de a se lauda cu a produs un telefon cu cea mai mare baterie din piață, ar putea exista de fapt unii oameni care ar putea folosi un telefon cu acest tip de acumulator masiv.

Avenir spune că telefonul ar trebui să aibă o durată de viață a bateriei de o săptămână în condiții obișnuite de utilizare și luni de zile de așteptare. Oamenii care intenționează să petreacă mult timp în afara rețelei ar putea aprecia capacitatea bateriei și ar putea alege acest telefon pentru următoarea călătorie, fără a mai lua cu ei baterii de rezervă.

Avenir include în pachetul telefonului un încărcător de 36 W, dar conform The Verge, telefonul acceptă de fapt doar încărcare rapidă de până la 33 W. Totuși, se spune că este suficient pentru a încărca complet acumulatorul masiv al lui P28K în aproximativ 90 de minute. Telefonul este așteptat pe piață începând din octombrie 2024, la prețul de doar 250 euro!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.